flag-2Onze Partners

Muurschild RDW Erkend bedrijf

RDW

Bij een autobedrijf met RDW erkenning kunt u terecht voor verschillende RDW diensten. Denkt u bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een proefrit te maken door middel van de erkenning voor handelaarskentekenplaten, de mogelijkheid voor het autobedrijf om middels een certificaat in te loggen voor het tenaamstellen en vrijwaren van auto's en andere RDW Diensten. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook de erkenning voor Export Dienstverlening en zijn we RDW Erkend Kentekenloket.

logo_BOVAG_fc

BOVAG

BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 8.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, klassiekers, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur en -delen, autowassen, autopoetsen, verkeersopleidingen, schadeherstelbedrijven en tankstations zijn welkom als lid. Daarnaast is BOVAG een keurmerk voor de klanten van deze bedrijven. De BOVAG-leden zorgen dat BOVAG-klanten zorgeloos en verantwoord kunnen genieten van hun mobiliteit. En die mobiliteit kan allerlei vormen hebben natuurlijk. Van fiets tot caravan en van auto tot scooter.

Voor de consument is BOVAG een bekend en breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven, die op deskundige wijze hun werk doen. Zekerheden als BOVAG Garantie, BOVAG Hulp bij Klachten, de diverse Geschillencommissies en de met consumentenorganisaties afgestemde leveringsvoorwaarden zorgen dat de belangen van consumenten die zaken doen met een BOVAG-bedrijf geborgd zijn.

sbb-beeldmerk

Erkend Leerbedrijf

Leren en werken kan heel goed samen gaan! Als Erkend Leerbedrijf van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) bieden wij studenten graag de gelegenheid om werkervaring op te doen tijdens hun BBL opleiding of BOL stageperiode. Ook begeleiden we regelmatig leerlingen van Praktijkonderwijs of bieden we mensen een leer-werkplek. Wil je weten of het mogelijk is om jouw stage bij ons te doorlopen? Neem dan contact met ons op.

Cargo_International_Partner

Cargo International

Als Official Partner van Cargo International Logistics & Online Services bieden wij Export Dienstverlening aan en is het tevens mogelijk nationaal of internationaal transport van uw auto vlot en veilig te verzorgen. Daarnaast verzorgt Cargo voor ons een platvorm met diverse RDW diensten en een online advertentiemodule.

KTL_Auto-kopen-of-verkope_Banner_320x100_v2

Kentekenloket

Een Kentekenloket is een plek waar u snel en gemakkelijk een kenteken kunt laten overschrijven of schorsen. De kosten voor deze diensten zijn wettelijk bepaald en dus overal gelijk! Ook kunt u (kosteloos) een schorsing laten opheffen of kunt u hier terecht voor een 10-puntencheck of aankoopkeuring. Overschrijven en/of schorsing is mogelijk voor alle voertuigen met een kenteken.

Achterhoek_Nieuws_Afgiftepunt

Afgiftepunt Achterhoek Nieuws

Auto 19 wordt officieel afgiftepunt voor Achterhoek Nieuws in Zutphen – WarnsveldSinds januari 2024 is Auto 19 een officieel afgiftepunt voor Achterhoek Nieuws in de regio Zutphen - Warnsveld. Inwoners en bezoekers van Zutphen en omstreken, kunnen de wekelijkse huis-aan-huis krant ‘Contact Zutphen – Warnsveld’, gratis afhalen bij Auto 19.

De samenwerking tussen Auto 19 en Achterhoek Nieuws stelt lezers in staat om eenvoudig toegang te krijgen tot de meest recente informatie en nieuwsberichten uit de regio. De nieuwe edities van de lokale nieuwskrant worden elke week vanaf woensdag bij Auto 19 beschikbaar gesteld, zodat lezers hun exemplaar gratis kunnen ophalen.

“We zijn blij met deze mooie samenwerking en hopen bij te dragen aan het versterken van de lokale verbinding”. – Minko Soomers

Als onafhankelijk BOVAG autobedrijf, kunnen klanten bij Auto 19 terecht voor aanschaf, onderhoud en reparaties aan auto’s van ieder automerk. Daarnaast kent Auto 19 verschillende diensten als verbonden bemiddelaar van de BOVAG Autoverzekering, BOVAG Pechhulp, heeft het bedrijf een poetsafdeling, een spuiterij en biedt het diverse oplossingen voor het verbeteren van de prestaties van een auto. Tevens versterkt Auto 19 de lokale gemeenschap middels een Export- en Kentekenloket, ondersteunt het bedrijf diverse lokale initiatieven en fungeert het nu ook als afgiftepunt voor Achterhoek Nieuws.

Achterhoek Nieuws is als uitgever van maar liefst 15 lokale nieuwskranten, vertegenwoordigd in de gehele Achterhoek. Kranten zoals Aalten Vooruit, Berkelbode, Groenlose Gids en Contact vallen wekelijks bij inwoners op de deurmat. De wekelijkse huis-aan-huis kranten staan vol lokale nieuwsberichten, evenementen en relevante informatie voor inwoners en bezoekers van de Achterhoek.

Krijgt u de krant niet thuis, of brengt u een bezoek aan de regio, kunnen de kranten kosteloos worden opgehaald bij een afgiftepunt. Auto 19 nodigt u van harte uit om een gratis exemplaar van 'Contact Zutphen - Warnsveld' op te halen. “We zijn blij met deze mooie samenwerking en hopen bij te dragen aan het versterken van de lokale verbinding”.

Contact Zutphen – Warnsveld is onder andere verkrijgbaar bij Auto 19, De Stoven 21 te Zutphen.

Achterhoek_Nieuws_Afgiftepunt

Masteroil

Masteroil is reeds jaren een sterk Premium oliemerk bij onze oosterburen. Masteroil GmbH is gevestigd in Dortmund en levert hoogwaardige motoroliën die voldoen aan de eisen en specificaties van alle belangrijke autofabrikanten. Daarnaast zijn er diverse premium additieven ontwikkeld die helpen uw auto in topconditie te houden.

BG_producten_klein

BG Products

BG Products levert kwalitatief hoogstaande producten en apparatuur aan dealers en universele garagebedrijven voor het uitvoeren van de BG Automotive Maintenance Services op het voertuig van de consument. De BG Services, producten en oplossingen vinden daarnaast ook hun weg naar andere markten zoals bedrijven in de transport-, infra-, marine- en industriesector.

waxoyl_logo_car-care

Waxoyl

Waxoyl is onderdeel van Elgersma en is officieel distributeur van Waxoyl AG in Nederland, België en Luxemburg. Waxoyl biedt een breed assortiment aan kwalitatieve producten waaronder keramische coatings, polijstmiddelen, onderhoud & reiniging, anti-corrosie en interieurbescherming.

Fixico logo

Fixico

Met Fixico heb je makkelijk en snel inzicht in de kosten voor het herstel van jouw autoschade. Fixico heeft het grootste en beste herstelnetwerk van Nederland. Onze aangesloten schadeherstelbedrijven plaatsen concurrerende offertes voor het herstel van jouw autoschade. Dit zorgt voor lagere prijzen… Sterker nog, autobezitters besparen via Fixico al snel zo’n 30%!

autoschade-black-full

Autoschade-info.nl

De website autoschade-info.nl is onderdeel van het platform Q-info.com, een verzameling branchegerichte websites waarop ondernemers zich kunnen aanmelden. Deze websites combineren een traditionele bedrijvengids met interessante artikelen. Ook bieden wij onze bezoekers de mogelijkheid om bedrijven te vergelijken en te contacteren. Kijk op autoschade-info.nl voor meer informatie.

×

 

Hallo!

Klik op het onderstaande contact om een chat via Whatsapp te starten.

× Hoe kan ik je helpen?